Ne gasesti si pe Facebook!

Rezervari

Puteti face o rezervare folosind formularul de la pagina de contact, sau prin telefon, la 0732.760.993 sau 0230.522.577!

Aboneaza-te la newsletterul nostru!

Afla mai multe despre evenimentele Hennesys Pub Suceava!

Bun venit la Hennesys Pub!

The reservation has been send, we will contact you soon!

MAI MULTE DESPRE NOI

Hennesy’s Pub este locul intim si elegant in care poti degusta cele mai interesante meniuri internationale intr-o atmosfera aparte. Restaurantul denota o ambianta eleganta, intr-o impletire perfecta de servicii, muzica si bauturi fine, ceea ce face din Hennesy’s un loc unic in orasul Suceava.

 

Inspirat din vechile pub-uri englezesti, situat intr-o locatie linistita, dar intr-o zona centrala, Hennesy’s Pub propune un concept inedit de pub-restaurant in care poti petrece timpul liber cu prietenii, poti avea o intalnire de afaceri, poti lua masa in familie sau poti participa la o petrecere incendiara, toate acestea intr-o atmosfera prietenoasa, care te face sa revii ori de cate ori vrei sa te simti bine.

 

Va invitam sa degustati specialitatile pregatite de bucatarii nostri precum platourile Tre Bellisimi, Special Jagger Toast, sau  renumitul Kaiserschmarn Desert. Te asteptam in fiecare zi a saptamanii, dis de dimineata pana seara tarziu!

 


The Old Hennesys Pub Suceava